Čak će i Samsung-ove slušalice dobiti AI funkcije

Nakon nekoliko godina, Samsung će konačno doneti redizajn svoje sledeće Galaxy Buds 3 serije. Kompanija će se takođe fokusirati na poboljšanje kvaliteta poziva i integraciju AI-pokretanih funkcija.

Dosad su svi Galaxy Buds koristili sličan dizajn. To su slušalice koje se stavljaju u uho sa “jezgrom” koje sadrži sve komponente, bez drške. Dizajnirane su da ponude bolji komfor i pristajanje. Model koji se najviše razlikovao, ali ne previše, bili su Galaxy Buds Live. Oni su imali oblik pasulja bez vrhova koji se stavljaju u uho, što ih je činilo još udobnijim. Bili su idealni čak i za spavanje, jer nisu izazivali nelagodnost u ušima.

Prema informacijama iz Cho Suna, Galaxy Buds 3 serija će doći na tržište sa značajnim redizajnom. Novi izgled biće praćen boljom aktivnom poništavanjem buke (ANC) i kvalitetom poziva. Međutim, izveštaj ne sadrži detalje o tome kako bi sledeća generacija Samsung-ovih TWS slušalica mogla izgledati.

Uzimajući u obzir da je jedan od Samsung-ovih ciljeva poboljšanje kvaliteta poziva i ANC-a, postoji mogućnost da će po prvi put integrisati dršku u svojoj seriji slušalica. Uključivanje drške bi omogućilo da se mikrofoni približe vašim ustima, što bi, u teoriji, pomoglo boljem hvatanju vašeg glasa. Ovakav dizajn takođe omogućava udobnije kontrole reprodukcije i funkcija, jer postoji veća površina za klizanje/potezanje.

Izveštaj takođe tvrdi da će Samsung Galaxy Buds 3 serija uključivati AI-pokretane funkcije. Na primer, kompanija bi mogla integrisati podršku za uživo prevođenje. Ovo će verovatno raditi u saradnji sa funkcijom Live Translate iz Galaxy AI paketa. Zauzvrat, ovo će pomoći u unapređenju ekosistema proizvoda kompanije.

Navodi se da će Samsung održati događaj za lansiranje u julu. Prema Evanu Blasu (@evleaks), kompanija će lansirati Galaxy Buds 3 i Buds 3 Pro zajedno sa uređajima kao što su Galaxy Z Fold 6 i Z Flip 6.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.