Cure slike iPhone-a 16 Pro koje pokazuju sve nadogradnje dizajna

Pouzdani Apple-ov insajder Majin Bu je ponovo u akciji sa novom procurilom informacijom o iPhone-u 16 Pro, ovog puta upoređujući ga sa iPhone-om 15 Pro.

Tipster je podelio nove slike lažnog modela iPhone-a 16 Pro u poređenju sa iPhone-om 15 Pro, a najprimetnija razlika između dva modela je veličina ekrana.

Očekuje se da će iPhone 16 Pro imati ekran od 6.3 inča u poređenju sa 6.1-inčnim ekranom iPhone-a 15 Pro. Iako povećanje nije drastično, trebalo bi da pruži nešto šire iskustvo gledanja.

Prethodne procurele informacije takođe sugerišu tanje okvire za iPhone 16 Pro, zahvaljujući navodnoj tehnologiji smanjenja ivica (Border Reduction Structure - BRS). Međutim, pošto procurili model nema funkcionalan ekran, nemoguće je definitivno potvrditi ovaj detalj.

Sistem kamera čini se kao još jedno ključno područje poboljšanja. Navodi se da će iPhone 16 Pro imati veći senzor u poređenju sa iPhone-om 15 Pro.

Još značajnije, procurile informacije ukazuju na uključivanje dve nove kamere: 12MP periskopski telefoto objektiv sa 5x optičkim zumom (preuzet od iPhone-a 15 Pro Max) i 48MP ultraširoka kamera. Ove nadogradnje mogle bi da postave iPhone 16 Pro na vrh liste najboljih telefona sa kamerom za 2024. godinu.

Na slikama se takođe vidi poseban taster za snimanje, o kome se dosta pričalo. Ovaj taster bi trebalo da kombinuje fizički pritisak sa osetljivošću na dodir, imitirajući iskustvo tradicionalnog tastera za okidanje kamere. Možda će čak nuditi dodatne funkcije kao što je kontrola zuma.

Uprkos ovim promenama, celokupni dizajn ostaje prilično konzistentan sa iPhone-om 15 Pro. Na prvi pogled, može biti teško razlikovati dva modela. Pored unapređenja ekrana i kamera, očekuje se da će iPhone 16 Pro imati snažniji čip i nešto veću bateriju.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.