Galaxy S23 Ultra dobio novi problem nakon One UI 6.1 nadogradnje


Ažuriranje OneUI 6.1 donelo je mnoge AI funkcije najnovije Galaxy S24 serije i prethodniku, Galaxy S23 seriji. Međutim, nekoliko bagova takođe je uvedeno u seriju kao deo ovog ažuriranja.

Najnoviji bag uveden u S23 seriju sa ažuriranjem OneUI 6.1 odnosi se na vidžet sata na ekranu zaključavanja.

Nakon instaliranja ažuriranja, korisnici Galaxy S23 Ultra su prijavili da se vidžet sata na ekranu zaključavanja resetuje po pitanju svoje pozicije, stila i fonta nakon nekog vremena. Sammobile je napisao da su takođe primetili ovaj problem na svojim uređajima i da se navodno dešava "prilično često". Kompanija još nije odgovorila u trenutku pisanja.

Još jedan bag koji se odnosi na obaveštenja na ekranu zaključavanja pojavio se na Samsung Community forumu pre nekoliko nedelja, gde bi prvo povlačenje nadole na obaveštenju otvorilo panel obaveštenja umesto da ga proširi na ekranu zaključavanja. Korisnik je primetio da se to uglavnom dešava zbog preklapanja sata/vidžeta sa nekim komponentama panela obaveštenja ili mesta za otisak prsta. Preporučio je promenu pozicije sata/vidžeta, što je navodno funkcionisalo.

Govoreći o funkcijama, ažuriranje je donelo Galaxy AI u S23 seriju. Kao rezultat toga, uređaji sada mogu da vam pruže prevod uživo vaših poziva. Telefon takođe dobija 'Interpreter' režim koji vam pruža prevod u stvarnom vremenu vaših razgovora licem u lice.

Samsung tastatura sada nudi opciju promene tona, proveru pravopisa za vas, pravljenje sugestija i prevod poruka vaših prijatelja iz druge zemlje. Ugrađeni uređivač fotografija u Galeriji aplikacija može pomerati, uklanjati i menja veličinu ljudi i objekata na bilo kojoj slici. Takođe sada koristi generativno punjenje za stvaranje ili proširenje pozadine. Takođe su dodate još neke generativne AI funkcije u sistemskim aplikacijama poput Samsung Notes i Voice Recorder.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.