Instagram objavio nove opcije

Instagram uvodi način da ograničite interakcije sa bilo kim ko nije na vašoj listi bliskih prijatelja. To znači da ćete videti samo komentare, direktne poruke, odgovore na priče, oznake i spominjanja od ljudi koje ste dodali na listu bliskih prijatelja.

Ostali pratioci će i dalje moći da interaguju sa vašim objavama, ali njihovi komentari i poruke neće biti vidljivi drugima, niti vama. Ova funkcija je namenjena tinejdžerima, ali je može koristiti bilo ko da bi ograničio interakcije sa ljudima koji su dosadni ili neprijatni.

Kada uključite ovu opciju, bićete podsećeni da je isključite nakon određenog vremena. Takođe možete izabrati da ograničite interakcije samo sa novim pratiocima i/ili nalozima koji vas ne prate.

Pored toga, možete ograničiti specifične naloge (bez blokiranja) tako da neće videti kada ste online ili kada ste pročitali njihove poruke. Dalje, njihove poruke vam neće dolaziti u DM inbox, već će biti premeštene u Zahteve za poruke. Njihovi novi komentari na vaše objave biće vidljivi samo vama i njima, a kada pokušaju da vas označe ili spomenu, videće poruku koja kaže da ne dozvoljavate svakome da to radi.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.