Nove informacije o Apple-ovom sklopivom hibridnom uređaju

Novi izveštaj uglednog Apple analitičara Ming-Chi Kuo-a otkriva nešto više o budućem hibridnom preklopnom uređaju kompanije Apple. Veruje se da će kompanija biti u mogućnosti da izda ne jedan, već moguće dva preklopna uređaja u prvoj polovini 2026. godine.

Više informacija o Apple-ovom hibridnom preklopnom uređaju se pojavljuje
Ovo se uglavnom poklapa sa nedavnom glasinom koja tvrdi da će uređaj sličan preklopnom tabletu biti predstavljen krajem 2025. ili početkom 2026. Trenutno su u razvoju dva formata - 20,25" i 18,8", a kada se sklope, smanjuju se na 14-15" i 13-14", respektivno.

Nalazi iz lanca snabdevanja sugerišu da će LG biti jedini dobavljač ovih preklopnih panela, koji će verovatno biti bez nabora, što će povećati cenu. Panel će biti kombinovan sa skupim šarkama, a preliminarne procene ukazuju na cenu od 600-650 dolara za sam panel i 200-250 dolara za šarku. Amphenol će biti dobavljač šarki za Apple.

Oba preklopna uređaja će biti pokretana internim M5 serijskim čipom.

Ming-Chi Kuo daje nejasnu procenu ukupnih troškova. Ako su početne procene tačne, prvi preklopni uređaj kompanije će se lansirati po ceni koja je slična trenutnoj Vision Pro, koja sada počinje od 3.499 dolara. Ipak, isporuke će verovatno biti veće nego kod Vision Pro, negde oko milion primeraka.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.