Procurele evropske cene Galaxy Z Flip6 - mogao bi da košta 140 eura više

Holandska platforma za e-trgovinu mobile.nl ponovo je potvrdila da će Galaxy Unpacked događaj biti održan 10. jula, gde će kompanija predstaviti 6. generaciju preklopivih telefona. Međutim, evropske cene Galaxy Z Flip6 već su otkrivene pre lansiranja. Verzije telefona sa 256GB i 512GB memorije navodno će koštati 1.340 evra (oko 10436 juana) i 1.467 evra (oko 11425 juana) redom. Prema prethodnom glasinama, telefon će takođe doživeti povećanje cene od 100 dolara u Sjedinjenim Američkim Državama.

Za poređenje, iste verzije Galaxy Z Flip5 su koštale 1200 evra i 1320 evra redom. Očigledno je da je ovo značajan porast cena.

Što se tiče hardvera, Galaxy Z Flip6 dolazi sa nekoliko značajnih unapređenja. Telefon će biti opremljen naprednijim Snapdragon 8 Gen 3 čipsetom. RAM memorija je takođe povećana sa 8GB na 12GB, što može poboljšati performanse uređaja za obradu AI funkcija na uređaju, kao i pružiti više prostora za aplikacije.

Pored toga, uređaj će navodno imati glavni senzor od 50MP, isti kao u seriji Galaxy S24, što se očekuje da će ponuditi bolji kvalitet slika u poređenju sa prethodnikom.

Z Flip6 će takođe imati bateriju od 4000 mAh, što je značajno veći kapacitet u poređenju sa 3700 mAh kapacitetom prethodnika.

Međutim, dizajn se čini sličan prethodniku sa istim spoljnim ekranom od 3.4″ i istim rasporedom kamere. Unutrašnji preklopni panel takođe izgleda iste veličine kao kod prethodnika. S obzirom na značajan porast cene, Samsung može naići na veće izazove na tržištima određenih regiona.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.