Samsung najavio sledeći Unpacked događaj

Samsung-ov sledeći Unpacked događaj biće veliki. Tokom njega, očekuje se da kompanija predstavi Galaxy Z Fold6, Galaxy Z Flip6, Galaxy Watch7, Galaxy Watch Ultra, Galaxy Buds 3, kao i konačno potpuno lansiranje Galaxy Ring-a.

Verovatna greška jednog prodavca u Holandiji danas je potvrdila da će se sledeći Unpacked događaj održati 10. jula, baš kao što su prethodne glasine nagoveštavale. Prodavac u pitanju, Mobiel.nl, postavio je tizer sliku na svojoj veb stranici otkrivajući datum - pogledajte sliku ispod.

Nije iznenađujuće, događaj će biti prenošen uživo na Samsung.com. Gornja slika je uklonjena sa sajta Mobiel.nl nakon nekoliko sati, zbog čega pretpostavljamo da je ovo bila greška i da nije trebalo da bude objavljena tako rano. Ipak, ovo je verovatno najpotvrđeniji datum koji ćemo dobiti sve dok Samsung konačno ne odluči da ga zvanično objavi.

Prema glasinama, događaj će se održati u Parizu, gde će se održati ovogodišnje Olimpijske igre, što ima smisla s obzirom na to da je Samsung veliki sponzor Olimpijskih igara. Ova slika ne potvrđuje niti negira tu informaciju.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.