Nadogradnja Symantec-ovog antivirusa ruši računare


Nedavna nadogradnja Symantec-ovog antivirusa uzrokovala je "rušenje" određenog broja računara temeljenih na Windows-u XP.

Prema izveštaju koje je Symantec objavio, računari su se neprestano rušili uz "blue screen of death". Symantec je 11. jula počeo da dobija izveštaje korisnika o rušenjima računara koji su se počela događati nakon primene definicija virusa izdanih tog dana.

Problem se navodno javljao samo na mašinama temeljenim na Windows-u XP koja su imala verziju 12.1 Endpoint Protection-a i određeni Norton-ov softver. Nakon što je identifikovan uzrok problema, sledeći dan Symantec je izdao novu nadogradnju kojom je ispravljen problem.

Naravno, pogođeni korisnici su bili izuzetno frustrirani ovim problemom s obzirom da su im računari bili potpuno neupotrebljivi, odnosno morali su ručno uklanjati Symantec-ov softver kako bi mogli ponovno normalno raditi.

Ali Symantec ne namerava da ponuditi pogođenim mušterijama nikakav kompenzacioni paket, već će im samo pružiti opsežnu tehničku pomoć kako bi što pre rešili eventualne probleme.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.