Kampanja za Ubuntu Edge ne ide baš najbolje


Canonical je već najavio i otkrio detalje za svoj Ubuntu Edge napredni telefon, koji bi trebao da ima četvrejozgreni procesor, 4GB RAM-a, velikih 128 GB interne memorije, i 4,5-inčni ekran sa 720p rezolucijom. Uz to, bila bi integrisana 8MP kamera, Wi-Fi, Bluetooth 4 i NFC konekcije, a imao bi podršku za LTE kao i dual boot za Ubuntu mobile OS i Android.

Međutim, da bi takav uređaj ugledao svetlo dana, Canonical je sa velikim entuzijazmom pokrenuo kampanju za prikupljanje novca, a nakon rekordnog početka, tempo i projekcija za finalizovanje projekta nisu obećavajući.

Nakon bombastičnog starta sa prikupljenih 3 miliona dolara za samo jedan dan, kompanija je morala uvesti niz novih obećanja koji bi mogli biti interesantni potencijalnim kupcima, koji bi na taj način dali potreban poticaj projektu. Kako bi ostao u trci do prikupljanja 32 miliona dolara, Canonical treba prikupiti puno više novca nego što je to sada, a više o kampanji možete saznati ovde.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši, želimo i tvoje mišljenje!
Broj komentara:
1
  1. Анониман kaže,

    Pravo je čudo da i ovoliko ljudi hoće da kupi mačku u džaku. Previše je to optimistično za kompaniju koja nikada nije proizvodila mobilne telefone i nije nikakvo iznenađenje ovakav rezultat.


Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.