Samsung Galaxy Note 4 stigao u Telenor


Dugoočekivani Samsung Note 4 svi zainteresovani korisnici mogu da rezervišu putem Telenorove veb prodavnice, a prvih 50 korisnika koji rezervišu ovaj pametni telefon na poklon dobijaju i Samsung GALAXY Tab 3 8.0 WiFi uređaj. Na ovaj način Telenor svojim korisnicima omogućava da budu među prvima koji će poneti jedan od najpopularnijih uređaja na tržištu.

Revolucionarni Samsung Galaxy Note 4 namenjen je onima koji pametno troše svoje vreme i nastoje da zadatke obavljaju efikasno i u što kraćem roku. Osmišljen kao spona između analognih i digitalnih dokumenata kako bi svom vlasniku uštedeo vreme, ovaj uređaj omogućuje prenos beležaka sa papira na telefon i obrnuto, a polovinu kapaciteta baterije napuniće za svega 30 minuta.

Na Super AMOLED Quad HD ekranu od 5.7 inča moguće je istovremeno aktivirati nekoliko aplikacija, koristiti svaku od njih po potrebi i neometano ispunjavati svoje obaveze. U kombinaciji sa unapređenom S Pen olovkom, manipulisanje sadržajem na telefonu, bilo da je u pitanju tekst ili fotografija, i hvatanje beležaka nikada nije bilo lakše. Osim toga, pojačana osetljivost S Pen olovke omogućiće svakom korisniku da izrazi svoju kreativnost u potpunosti.

Dva četvorojezgarna procesora, smeštena u kućište prefinjenog dizajna i težine svega 176 grama, radi na Android KitKat 4.4 platformi. Unapređena zadnja kamera od 16MP ima mogućnost stabilizacije koji čini fotografije jasnim čak i kada se snime noću, dok prednja kamera od 3.7MP omogućava snimanje kvalitetnih selfi fotografija bez obzira na osvetljenje. Kao i S5, Note 4 ima mogućnost zaključavanja telefona pomoću otiska prsta radi zaštite podataka.

Pun potencijal ovog modela pametnog telefona moći će da iskoriste svi Telenor korisnici zahvaljujući kapacitetima i brzini Pametne mreže, a njegove unapređenje funkcije najviše će obradovati one koji telefon prvenstveno koriste za posao.

Samsung Galaxy Note 4 će se od 27. oktobra naći i u Telenorovim prodavnicama, a dostupan je već po ceni od 9,990 dinara uz Prenesi premium paket.

Više informacija na www.telenor.rs.

Tekst i foto: PR

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.