LG veruje u uspeh G4 modela


Prema pisanju web-stranice Yonhap News, kompanija LG se nada će u celom svijetu prodati oko 12 miliona primeraka svog nedavno predstavljenog LG G4 flagship telefona.

Južnokorejska kompanija je poprilično uverena u uspeh svog novog proizvoda, s obzirom da je njegov prethodnik LG G3 do sada u svetu prodat u 10 miliona primeraka.

Kako bi privukli kupce na kupovinu svojeg uređaja, u LG-ju su odlučili ostaviti izmenjivu bateriju i podršku za microSD karticu, unapređena je 16-megapikselna zadnja kamera koja sada pruža performanse uporedive sa DSLR uređajima, a u odnosu na prošlu generaciju dosta je proširena ponuda boja samog uređaja.

Biće dostupne crna, smeđa, plava, siva, bela i zlatna boja i posebna verzija uređaja sa zadnjom stranom izrađenom od kože smeđe, crvene ili bež boje (proizvodnja bež modela traje četiri meseca).



Što se tiče komponenti, LG G4 donosi nešto unapređeni i blago zakrivljeni 5,5-inčni QHD zaslon, Qualcommo-v Snapdragon 808 SoC, 3 GB RAM-a i 32 GB prostora za skladištenje podataka.

Za sada nije poznato kada će se LG G4 početi prodavati u svetu ni po kojoj ceni. Na domaćem, južnokorejskom, tržištu cena LG G4 je oko 770 dolara.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.