iOS 9.3.2 ponovno dostupan i za iPad Pro 9.7


Sredinom maja Apple je izbacio novu verziju svoje iOS platforme – iOS 9.3.2. Na žalost dela korisnika, ponajpre vlasnika 9,7-inčnog iPad-a Pro pokazalo se kako je nadogradnja puštena u opticaj malo prerano.

Naime, vlasnici spomenutog modela Apple-ovog tableta naišli su na poveći problem prilikom nadogradnje svojih uređaja na najnoviju verziju iOS-a - Error 56 koji je njihove skupocene tablete načinio u potpunosti neupotrebljivima. Reset putem iTunes-a nije pomagao i jedino rešenje je bilo odlazak u Apple-ov ovlašteni servis.

Zbog toga je četiri dana kasnije usledilo povlačenje sporne nadogradnje za 9,7-inčni iPad Pro kako učinjena šteta ne bi bila još i veća. Ovih dana dok se čitav svet zabavljao s vestima oko Computex sajma, Apple je potiho pustio novu, popravljenu verziju iOS-a 9.3.2 (build 13F72) koju je moguće instalirati na 9,7-inčni iPad Pro.

Iako ovaj put nadogradnja ne bi trebala uzrokovati probleme, Apple je zlu ne trebalo pripremio i uputstva što korisnik treba učini ako do problema ipak dođe. Detaljna uputstva dostupna su ovde, a još noviji iOS 9.3.2 putem Apple-ovih službenih kanala.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.