Samsung opozvao Note 7 po drugi put, poziva vlasnike da vrate uređaje


Nakon što je barem šest zamenjenih Galaxy Note-a 7, koji su trebali da budu bezbedni, eksplodiralo ili se zapalilo, Samsung je izdao službeno saopštenje u kojem poziva sve vlasnike ovog uređaja da ih isključe, suzdrže se od korišćenja, te da ih vrate.

Istovremeno je zatražio da svi operateri i trgovci prestanu da prodaju sporni uređaj, kao i vrše zamene prve serije za drugu. Svi Galaxy Note 7 uređaji bi trebali da budu isključeni i vraćeni, nezavisno pripadaju li prvoj seriji ili zamenjenim primercima s posebnim oznakama.

U istom saopštenju Samsung navodi da s regulatornim telima radi na istraživanju uzroka zapaljenja baterije, te da im je bezbednost kupaca na prvom mestu.

Dakle, dogodio se i drugi opoziv Galaxy Note-a 7, nakon što je prva serija zamenjena novom, koja je trebala da bude bezbedna. Samsung je nove uređaje opremio drugim baterijama i posebno ih označio, ali ispostavilo se da je problem u nečemu drugom.

Samsung je upravo još jednom obustavio prodaju Note 7 u celom svetu i za sada nema informacija hoće li i novu seriju zameniti trećom. Za pretpostaviti je da je ovo kraj uređaja Galaxy Note 7, ali nadamo se ne i Note serije.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši, želimo i tvoje mišljenje!
Broj komentara:
1
  1. Анониман kaže,

    Steta, bas sam zeleo da uzmem Note 7 i onda se sve ovo desilo


Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.