Kreće Android Pie i One UI nadogradnja za Galaxy A7 (2018)


Sve vas vlasnike Samsung-ovog Galaxy A7 (2018) telefona, prvog kompanijinog  uređaja sa trostrukom kamerom na leđima, zanimaće da je nova nadogradnja sa Android-om Pie i One UI interfejsom upravo krenula u opticaj i uskoro stiže na vaš telefon.

Galaxy A7 2018 opremljen je 6-inčnim AMOLED ekranom sa podrškom za AlwaysON prikaz obaveštenja. Pokreće ga 8x Exynos 7885 čip u kombinaciji sa 4/6GB RAM-a i 64/128GB memorije nije razočarao ni performansama za sve one svakodnevne zadatke ako već ne baš za gaming zadatke premda može odraditi i to.

U svakom slučaju, novu svežinu tom uređaju sada bi trebala da donese nova nadogradnja oznake A750FNPUU1BSC4, a uz Google-ovu bezbednosnu zakrpu iz februara, donosi mu i toliko očekivani Android Pie ali sa njim i novi One UI interfejs kakav ima i Galaxy S10 serija, a posebno je prilagođen za još lakšu upotrebu na telefonima sa visokim ekranima.

Nadogradnja je za sada dostupna na ruskom tržištu, a prema Samsung-ovom rasporedu do vas bi trebala u da stigne u aprilu.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.