Huawei uveren da može da prodati 20 miliona Mate 30 uređaja bez Google servisa


Huawei je pre neki dan predstavio svoju novu Mate 30 seriju uređaja koji će se isporučivati bez Google servisa i aplikacija. Uprkos tome, Huawei-jev CEO uveren je da mogu prodati 20 miliona uređaja serije Mate 30.

Mnoge će od kupovine odbiti nedostatak pristupa Google servisima bez kojeg nema ni mnogih omiljenih aplikacija, koje o njima zavise. Svestan toga, Huawei najverovatnije Mate 30 seriju na nekim tržištima neće ni ponuditi.

Ipak i urpkos tome, Huawei-ev je CEO u intervjuu nakon nekidašnjeg predstavljanja rekao da je uveren da će se Mate 30 uređaji prodati u više od 20 miliona primeraka.

Since the May ban our sales have dropped, but now it’s recovering really really quickly, so consumers love our products. I do believe that we can sell more than 20 million with the Mate 30 series. – Richard Yu, Huawei CEO

Ruku na srce, Yu svoj optimizam može temeljiti na domaćem kineskom tržištu, koje je praktično samo dovoljno za takav poduhvat.

S druge strane, Huawei je spreman OTA ažuriranjem Mate 30 i ekipu opremiti Google servisima, dođe li u međuvremenu do sporazuma sa Amerikancima.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.