Samsung predstavio Galaxy Watch 3 i Galaxy Buds Live bežične slušalice


Pored predstavljanja Galaxy Note 20 serije telefona i Galaxy Z Fold 2 preklopnog telefona, samsung je virtuelni događaj iskoristio da predstavi još neke gadgete koje bi mogli da kombinujete uz njih.

Novi pametni sat Galaxy Watch 3 je prema tvrdnji Samsung-a najinovativniji pametni sat do sada, sa brojnim opcijama za zdravlje i wellness.

Po prvi put, Galaxy Watch 3 će biti dostupan u dizajnu od titanijuma koji je u isto vreme izdržljiv i elegantan. Rotirajući okvir pametnog sata pokreće aplikacije i otvara obaveštenja, a u poređenju sa originalnim Galaxy Watch pametnim satom, Galaxy Watch 3 je uprkos većem ekranu 14% tanji, 8% manji i 15% lakši. Takođe, korisnik je u mogućnosti da odabere preko 80.000 tema interfejsa pametnog sata ili dizajnira sopstveni uz pomoć 40 različitih Galaxy Watch dodataka interfejsa za personalizaciju prikaza informacija.



Galaxy Watch 3 unapređen je novim funkcijama za održavanje i praćenje zdravlja, pa korisnik uz Blood oxygen (SpO2) mogućnost može proveriti sopstvenu zasićenost kiseonikom tokom treninga i wellnessa, a uz pomoć alata za analizu trčanja, korisnik dobija trenutne informacije tokom jogginga te popratne izveštaje koji će pomoći u poboljšanju kondicije i smanjenju potencijalnih povreda.

Isto tako, uređaji će uskoro biti opremljeni i analizom VO2 podataka o potrošnji kiseonika. U slučaju težeg fizičkog pada, Galaxy Watch 3 će detektovati pad i poslati SOS notifikaciju odabranim kontaktima kako bi se odmah osigurala pomoć.

Galaxy Watch 3 dostupan je u 41 mm i 45 mm veličini u LTE i Bluetooth varijanti.



Samsung je predstavio i nove Galaxy Buds Live bežične slušalice koje se temelje na AKG-ovoj tehnologiji i dolaze sa aktivnim sistemom za poništavanje pozadinske buke. Poništavanje buke se fokusira na zvukove niskih frekvencija.

Novost je i u mogućnosti hands-free pristupa Bixby asistentu, a baterija može potrajati do 8 sati.

Takođe navode da će uz zvučnik od 12 mm i pojačivač basa, muzika zvučati duboko i bogato, a 3 mikrofona i jedinica za glasovne naredbe osiguravaju najveći kvalitet tokom poziva. Galaxy Buds Live bežične slušalice mogu se koristiti kao bežični mikrofon za snimanje zvuka u video zapisima na Galaxy Note 20 uređajima, a tu je i gaming način rada koji smanjuje latenciju (kašnjenje zvuka).

Galaxy Buds Live bežične slušalice su obogaćene i PUI (physical user interface) interfejsom na dodir, a Bixby glasovne naredbe omogućavaju reprodukciju muzike, otvaranje aplikacija ili slanje poruka bez pokreta ruku i očiju.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.