Zvanično predstavljen Poco M3

Nakon nedavnih glasina, sada je i zvanično - dolazi Poco M3. Radi se o uređaju nižeg cenovnog razreda, koji je ipak dovoljno bogat karakteristikama da bi mogao da zainteresuje dobar deo potencijalnih kupaca. 

Poco M3 dolazi sa velikim 6,53-inčnim ekranom zaštićenim Gorilla Glass 3 zaštitnim slojem, a na vrhu se nalazi mala waterdrop rupica za prednju kameru. Pokreće ga Qualcomm-ov Snapdragon 662 procesor u kombinaciji sa 4 GB RAM-a, a tu je čak i 128 GB interne memorije. Poređenja radi, sa toliko skladišnog prostora dolaze današnji višestruko skuplji flagshipi. 

Na poleđini donosi trostruku kameru sa primarnim senzorom od 48 megapiksela i Quad Pixel-binning tehnologijom, što rezultuje 12-megapikselnim fotografijama. Druga kamera je 2 MP macro, a treća 2 MP senzor dubine. Možda najzanimljiviji deo priče o ovom uređaju je njegova 6000 mAh baterija koja će mu, zahvaljujući manje zahtjevnom procesoru, osigurati čak dva do tri dana autonomije, barem ako je verovati informacijama koje dolaze iz Xiaomi-ja. 

Takođe, u prodajnom pakovanju dolazi i 18W brzi punjač. Zanimljivo je da prodaja počinje 27. novembra na Crni petak, a cene iznose 129 dolara za 64 GB, odnosno 149 dolara za 128 GB verziju. Hoće li se cena i koliko menjati kad prođu ovi popusti, ostaje za videti. U ovom trenutku nemamo informaciju kada će se pojaviti i na našem tržištu.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.