Samsung Galaxy S21 Ultra imaće šest kamera

Najnovije informacije govore da će Samsung-ov nadolazeći smartphone Galaxy S21 Ultra imati čak šest kamera. U poslednje vreme "cure" informacije o nadolazećim uređajima iz porodice Galaxy koji se očekuju u januaru, a poslednja govori da će model S21 Ultra imati ukupno šest kamera i da će biti itekako konkurentan rival Apple-ovom iPhone-u 12 Pro Max. 

S21 Ultra će imati 3x i 10x telephoto kameu (72 i 240 mm fokusne dužine) sa optičkom stabilizacijom slike, a to je jedna zadnja kamera više u odnosu na model S20 Ultra koji ima tri zadnja senzora. Pored toga, očekuje se da će Samsung omogućiti i hibridni zoom mnogo veći od pomenutog 10x zooma. 

Takođe, S21 će imati glavnu kameru od 108 MP (24mm), laserski autofokus i bolji kvalitet slike. Od videa se takođe očekuje mnogo, a korisnici će moći da snimaju 8K video, dok iPhone 12 Pro Max može da snima 4K video. 

Potvrđeno je i da će imati 6,8-inčni ekran frekvencije osvežavanja od 120Hz i mod štednje baterije preuzet od modela Note 20 Ultra. Podržavaće i S Pen olovku koja će se kupovati posebno. Predstavljanje Galaxy S21 uređaja se očekuje 14. januara, a njihove moguće cene možete videti ovde.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.