Dva kafića u New Yorku prodaju se za bitcoine

Na Desetoj aveniji u New Yorku, Patrick Hughes poseduje dva kafića – Hellcat Annie's i Scruffy Duffy's. Kao i većina ugostiteljskih objekata u svetu, i oni su značajno pogođeni pandemijom, pa umesto 50-ak danas zapošljavaju oko deset puta manje ljudi, a veći deo prošle godine su bili zatvoreni. 

Hughes je, pak, video da jednoj drugoj industriji ide značajno bolje, pa je odlučio d pokuša da to iskoristit. Oglasio je da bi hteo da proda svoje kafiće – i to ako mu kupac plati u bitcoinu ili ethereumu. Oba ova kafića možete se, dakle, domoći ako njihovom sadašnjem vlasniku na kriptoračun prebacite 25 bitcoina ili 800 ethereuma, što je u protuvrijednosti trenutno nešto manje od milion dolara. 

Hughesova motivacija je "uhvatiti nekog od kripto likova koji su oduvek htjeli da imaju svoj bar", pojasnio je za New York Post. Obogatiti se na kriptovalutama i imati svoj bar prilično su klišeizirani snovi mladih kakve vidimo u holivudskim filmovima i američkim TV serijama, pa ne bi čudilo da se nađe neki kriptomilioner koji bihteo da si priušti život iz snova. 

Ispred kafića na Desetoj aveniji danas stoji znak koji oglašava prodaju istih, a do sada je navodno već nekoliko ljudi iskazalo svoj usputni interes. Prodavac ne gubi nadu. Poručuje da je budućnost u kriptovalutama i nada se da bi mogao da uđe u istoriju trgovine kriptom kao prvi čovek koji je kafić prodao isključivo za neku digitalnu virtuelnu valutu.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.