WhatsApp ipak neće ograničiti funkcije onima koji ne prihvate nove uslove privatnosti

WhatsApp se predomislio i izgleda da korisnicima koji do 15.5. nisu prihvatili nove uslove deljenja informacija sa Facebook-om, ipak neće ograničiti funkcionalnosti.

Početkom ove godine, WhatsApp je najavio nove uslove privatnosti i deljenja podataka sa Facebook-om. Prvi rok je bio u februaru ove godine, a izgledalo je da će korisnici morati pristati deliti poruke koje šaljete na WhatsApp Business poslovne korisnike.

To je naravno trebalo omogućiti Facebook-u da vas bolje cilja svojim oglasima.

Taj je rok od 8.2. zbog poprilične internet galame gnevnih korisnika WhatsApp-a pa i onih koji su zapretili prelaskom na Signal, Telegram, Viber i druge slične servise odgođen do 15.5. ove godine.

Onima koji sve do tada nisu želeli da kliknu na veliko zeleno dugme, pretilo se gubitkom određenih funkcionalnosti aplikacije.

Ipak kako prenosi The Verge, to se barem za sada neće dogoditi. WhatsApp će nastaviti s vremena na vreme da podeća korisnike da prihvate nove usloce privatnosti, a do kada tako, ne zna se.

Početkom godine, WhatsApp je brojao preko 1.6 milijardi korisnika širom sveta i biće zanimljivo videti u kojem se smeru ta brojka menjala tokom ove godine.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.