Sećate li se ''copy/paste'' tastature? Sada dolazi sa RGB osvetljenjem


Stack Overflow, popularna platforma za developere, prošle godine se udružila sa prodavnicom Drop kako bi izbacili na tržište The Key. Reč je, podsetimo, o maloj tastaturi kojoj je glavna funkcija kopiranje i lepljenje sadržaja.

Budući da je takav proizvod poprilično uspešno prošao među developerima, Stack Overflow, Drop i dizajner Cassidy Williams, napravili su naslednika ove male tastature – The Key 2. Naime, baš kao i njegov prethodnik, The Key 2 i dalje ima samo tri programabilne tipke, ali ovoga se puta može pohvaliti RGB osvetljenjem.

Kako bi RGB osvetljenje uopšte došlo do izražaja, kućište The Keya 2 napravljeno je od akrila, a ne od alumininijuma kao što je to bio slučaj na prvoj verziji male tastature. Još jedna ključna razlika je da se Kailh Black Box switchevi mogu jednostavno ukloniti i zameniti, pa se tu otvara malo više prostora za prilagođavanje.



The Key 2 trenutno je dostupan za narudžbinu po ceni od 29 dolara, a količine su ograničene na 3900 primeraka s procenjenim datumom isporuke krajem jula. Baš kao i prošle godine, Stack Overflow donira svoj prihod digitalundividedu, udruženju koje se bavi razvojem programa i inicijativa za privredni rast u afroameričkim i latinoameričkim zajednicama, prenosi The Verge.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.