Pixel 6a moguće otključati bilo čijim prstom


Prvi korisnici Google Pixel 6a telefona prijavljuju svoja iskustva sa uređajem, a neka i nisu baš pozitivna. Pokazalo se da čitač otisaka prsta ne raspoznaje vaš prst od drugih ljudi.

Istorija se ponavlja. Google kao da nije u stanju da savlada najosnovnije funkcionalnosti modernog telefona. Google Pixel 6 i 6 Pro na tržištima su se pojavili sa prilično lošim čitačima otisaka.

Google ih je s vremenom i softverskim ažuriranjima učinio donekle pristojnim, ali i dalje ni blizu onako brzim i pouzdanim kao na drugim, znatno jeftinijim telefonima.

Sad i Google Pixel 6a, kao treći član Pixel 6 serije stiže opet sa manjkavim čitačem otisaka, koji prihvata svačiji prst. Tako se pokazalo da je uređaj moguće otključati otiskom prsta koji nije registrovan, a to nikako nije dobro.

Ovo verovatno možemo pripisati onim takozvanim dečjim bolestima novog telefona, na koje nije imun nijedan brend. To su oni nedostatci, koji se otkriju tek kad uređaj počne da koristi veći broj ljudi, a najčešće se daju ispraviti softverskim ažuriranjem.

Nadajmo se da će tako biti i sa ovim jer Google svoj Pixel 6a gura kao najbolji mid-range telefon na tržištu, a kao najveće rivale vidi Galaxy A53, novi Nothing phone (1) i iPhone SE 2022.

Najveći aduti Pixel 6a telefona su uz čisto Android iskustvo, relativno kompaktni gabariti, odlične kamere i top performanse.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.