Vernee Mars: Flagship za 210 evra - da, moguće je


Flagship modeli su uglavnom dosta skupi, ali Vernee Mars je drugačiji. Ovaj kineski brend postao je dosta poznat nakon Thor, Apollo i Apollo Lite pametnih telefona koji su postali hit.

Kućište izgledom, posebno zadnja strana zbog antenskih linija, dosta podseća na novi iPhone 7. A unutar kućišta krije se prava zver. Helio P10 osmojezgreni procesor na 2.0GHz, Mali-T860 MP2 700MHz grafika i 4GB RAM-a, zajedno sa 32GB interne memorije, koju je moguće proširiti memorijskim karticama do 128GB.

Ekran ima dijagonalu od 5,5 inča sa rezolucijom od 1920 x 1080px, što je odlično (osim ukoliko ne planirate da koristite neki VR headset, gde je svaki piksel više bitan). Preko ekrana nalazi se Corning Gorilla Glass 3 koji će dobro štititi od ogrebotina.

Treba spomenuti i da postoji 4G povezivanje, kao i to da telefon pokreće Android 6.0, a sasvim je izvesna i nadogradnja na Android 7 Nougat.



Kapacitet baterije je 3000mAh, prednja kamera ima 13 MP, a zadnja 5 MP. Spomenimo na kraju i da je u pitanju DualSim uređaj, za jednu micro i jednu nano karticu.

Ovaj sjajni telefon možete kupiti na GearBest webshopu za samo 229.99 dolara, odnosno 209.29 evra. Inače je cena 249.99 dolara, ali je uređaj sada na popustu. Dostava je besplatna, ali pazite, u Srbiji će vam biti naplaćen PDV i carina.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.