Dolphin Browser dobio podršku za Flash i Lollipop


Web-pregledač Dolphin Browser dobio je novu nadogradnju za operativni sistem Android (dostupan je i na iOS uređajima). Reč je o vrlo popularnom pregledaču koji je do sada preuzet više od 100 miliona puta putem Android i iOS uređaja.

U novoj verziji brojčane oznake 11.3.4 stiže integrisana podrška za već zastareli Flash, kojeg ipak i dalje koriste mnoge web-stranice. Sada je moguće pregledavati Flash web-stranice i putem najnovije verzije Android-a, Android 5.0 Lollipop-a, za koji Dolphin od sada nudi nativnu podršku.

Od ostalih novosti tu je mogućnost sinhronizacije podešavanja, proširenja i tema preglača na svim dostupnim uređajima putem opcije Dolphin Connect. Moguće je podeliti zanimljive linkove s obližnjim uređajima putem NFC bežične veze kratkog dometa.

Zanimljiva je i opcija koja se aktivira ukoliko nema dovoljno nativne memorije za izvođenje pregledača, a uključuje automatsko brisanje cachea same aplikacije.

S obzirom na praznike, uz novi Dolphin uključene su nove besplatne teme u božićnom duhu. Novu verziju pregledača moguće je preuzeti na Google Play prodavnice aplikacija putem sledećeg linka.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.