Note 8 biće službeno predstavljen u avgustu u New Yorku


Samsung Galaxy Note 8 će službeno biti predstavljen u avgustu, potvrdio je izvesni zvaničnik Samsung-a za korejske medije. The Investor u svojoj objavi navodi da će se ovaj događaj održati u New York-u, ali bez spominjanja konkretnog datuma, iako neki drugi izvori sugerišu da će se to dogoditi 23. avgusta.

U međuvremenu je poznati i pouzdani cinker Evan Blass najavio da će Note 8 stići u drugoj polovini septembra, što može značiti da će tada započeti prodaja.

Note 8, kada jednom dođe na tržište, imaće težak zadatak. Prvo će se morati suočiti s lošim glasom na kojem je ostao prethodnik, koji je zbog problema s baterijom i zapaljenja povučen s tržišta. Drugi težak zadatak biće borba sa novim Appleo-vim iPhone-om, koji će, ako je suditi po glasinama, predstavljati najveću promenu do sada, a trebao bi se pojaviti otprilike u isto vreme.

Što se hardvera tiče, za pretpostaviti je da će Note 8 biti pokretan istim procesorima kao S8 i S8 Plus, te koristiti istu količinu RAM-a i interne memorije. Ekran bi mogao narasti na 6,3 inča, ali u sada u novom 2:1 formatu. Ono po čemu će se razlikovati od S-osmica je dodatak S-Pen olovke, a verovatno će imati i dvostruku kameru.

Sudbina čitača otisaka prstiju je još uvek neizvjesna, budući da je iz same kompanije nedavno potvrđeno da neće biti ispod ekrana kao što se nagađalo, a to implicira da bi ponovo mogao biti smešten na nelogično mesto pored kamere.

Naslovna slika koja najavljuje novi Exynos 9 procesor možda otkriva budući Note 8, ili je možda samo ilustracija u kom smeru kompanija namerava da ide.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.