Essential PH-2 imaće prednju kameru ispod ekrana?


Sredinom prošle godine Bloomberg je preko svojih izvora saznao kako je Essential Phone 2 (PH-2) otkazan te da su se kompanijini stručnjaci fokusirali na razvoj drugog uređaja – pametnog zvučnika. Ali, prošle nedelje se Essential Phone (PH-2) pojavio u zapisima mobilnih operatera, što obično nije slučaj sa otkazanim uređajima.

Uz to, u medijima su se i pojavile skice koje otkrivaju kakav bi dizajn PH-2 mogao imati kao i neke od mogućih funkcija. Prema zadnjem izveštaju Essential-ov PH-2 trebao bi da ode korak dalje u razvoju ekrana za mobilne, njegov ekran ne bi trebao da ima ni ureza ni rupa na sebi kako bi bila moguća ugradnja selfie kamere.



Ali, to ne znači da će ista biti skrivena iza kliznog ili skočnog mehanizma. Naprotiv, trebala bi da bude ispod ekrana, kao što je to trenutno slučaj sa skenerima otiska prsta. Ali, s tom razlikom što bi deo ekrana ispod kojeg bi se nalazila kamera postajao polu proziran i time bi otkrivao kameru kada je korisnik želi koristiti.

Ako se skice pokažu kao tačne, Essential-ov PH-2 imaće USB-C port, ali će i zadržati 3,5-milimetarski audio port. Naime, slogan na jednoj od skica glasi – "Back to basics.", odnosno povratak osnovama. Skice ne otkrivaju namerava li Essential da temelji PH-2 na OLED ili LCD ekranu, ali se veruje kako će na kraju to ipak biti OLED.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.