HTC donosi Sense Home 8 na tuđe Android uređaje


HTC je do sada postavljao svoje aplikacije u Google Play prodavnicu, ali većina njih je radila samo na uređajima njegovog branda.

Verobatno najpopularnija HTC-ova aplikacija je HTC Sense Home 8 koja je debitovala na HTC 10 telefonu, te dolazi s mnoštvom zanimljivih funkcija. Između ostaloga aplikacija pamti koje ste aplikacije koristili na kojoj lokaciji, pa će vam recimo prikazivati one aplikacije koje ste koristili kod kuće, na poslu ili na faksu, svaki put kada se tamo pojavite.

Pored toga Sense Home vam nudi i velike mogućnosti prilagođavanja izgleda interfejsa, uključujući mogućnost postavljanja aplikacija na koji god ekran želite, kreiranje sopstvenih tema, fontova, boja, zvukova i drugih elemenata, kao i prilagođavanje widgeta i stickera, što ga čini jednim od najboljih lounchera.

Prema tvrdnji izvora kojim raspolaže Ausdroid, HTC je započeo beta testiranje Sense Home 8 aplikacije koja bi trebala raditi na svim telefonima sa Android-om 4.4 ili novijim Google-ovim OS-om. Beta nije otvorena, već mogu učestvovati samo oni korisnici koji dobiju pozivnicu HTC-a, te uđu u testni program sa kodnom oznakom GOOGLE_PLAY_SENSE_GP.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.