Svi iPhone 15 telefoni će navodno dobiti ekskluzivnu funkciju iPhone 14 Pro modela


iPhone 14 serija trenutno je najbolje što Apple nudi i tako će biti do druge polovine ove godine, kad stižu njihovi naslednici. Ništa još nije potvrđeno no izgleda da će sva četiti iPhone 15 telefona dobiti funkciju u kojoj uživaju samo vlasnici iPhone-a 14 Pro i 14 Pro Max.

Poznavajući Apple, ne treba se nadati nekom značajnijem redizajnu iPhone 15 serije telefona. Kako potvrđuju i neslužbene informacije iz kuloara, iPhone 15 telefoni biće vrlo nalik aktuelnoj iPhone 14 serije.

Promea će ipak biti i to za sva četiri iPhone 15 telefona. 6.1-inčni iPhone 15 i 6.7-inčni iPhone 15 Plus tako će navodno umesto notcha dobiti "Dinamičko ostrvo" po uzoru na iPhone 14 Pro i 14 Pro Max, piše Bloomberg-ov Mark Gurman.

Nadalje, sva četiri iPhone 15 telefona navodno će umesto Lightning porta konačno dobiti USB C, kojeg propisuje EU regulativa. To bi osim praktičnosti pri kupovini ili pozajmljivanju punjača trebalo osigurati i brži prenos podataka između iPhone-a i računara.

Ono u što se možete i okladiti je da će iPhone 15 Pro modeli dobiti novi A17 Bionic čip, dok će iPhone 15 i 15 Plus dobiti A16 Bionic, koji pokreće aktuelne iPhone 14 Pro i 14 Pro Max telefone.

Taj A17 Bionic bi trebao da bude temeljen na još naprednijoj 3nm arhitekturi, što će osigurati još bolje performanse i efikasnost.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.